linkovi
Projekt podržali
VODICE GRBVodice su turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Ovo tradicionalno odredište tisuća turista već godinama dobiva laskave turističke naslove. Smještene su na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije. Prometno su dobro povezane Jadranskom magistralom, a ljeti i trajektnim i brodskim linijama.

Gradsko područje obuhvaća naselja Čista Mala, Čista Velika, Gačelezi, Grabovci, Luka i Šepurine na otoku Prviću , te Srima. Područje Grada Vodica nalazi se u neposrednoj blizini po razvoj turizma značajnih prirodnih i kulturnih resursa. To je u prvom redu morski akvatorij s otocima i razvedenom obalom, te područja nacionalnih parkova «Krka» i «Kornati». Od kulturnih resursa istiću se povijesne urbane cjeline Šibenika i Skradina.

Vodice danas broje preko 10.000 stanovnika i idealno su mjesto za odmor gdje će svatko pronaći nešto za sebe.

POVIJEST
Prva naselja razvila su se u zaleđu Vodica još u pretpovijesno doba.
Rakitnica, Mrdakovica, Pišća, Kamena i Okit, danas su imena plodnih imanja naših vrijednih težaka, a nekada su bili stanovi i sela u kojima se radilo i živjelo. Prema arheološkim nalazima zaleđe Vodica je nastanjeno još u pretpovijesno doba (Šabin brdo-željezno doba, Velištak-neolitik). O kontinuiranom životu u ovim poljima svjedoče brojni materijalni dokazi. Čini se da je ovuda, preko Nadina do Zatona, prolazio važan rimski trgovački put duž kojega su iznikla mnoga naselja. O tome nam kazuju arheološka istraživanja predrimskog naselja i liburnske nekropole iz 4. stoljeća prije Krista. Bogati nalazi staklenih posuda, a vjeruje se da se radi o najvrijednijoj zbirci te naravi na području čitavog rimskog carstva, govore nam da se radi o značajnom naselju koji će mnogi poistovijetiti s Arauzonom o kojoj piše Plinije.
Godinama, ta su se naselja širila, dolazili su novi stanovnici, i nastajale su nove kulture.

U povijesti se Vodice prvi puta spominju 1402. godine u dokumentu šibenskog općinskog vijeća koje donosi naredbu da se pobire desetina svih prihoda od poljskih proizvoda za sve općinske zemlje u Vodicama, a sve u korist izgradnje šibenske katedrale. Današnje ime naselje je dobilo po obilju pitke vode kojom su tadašnji stanovnici snabdijevali okolna područja. Danas su na glavnom gradskom trgu očuvana dva bunara kao spomen na tradiciju i stare običaje.1412. godine Vodice dolaze pod upravu Mletačke republike.

Čini se da je snažnije naseljavanje obale usko povezano s jačanjem straha od turske opasnosti. U to vrijeme Mletačka vlast nalaže gradnju utvrda i bedema na višim uzvisinama oko grada, pa tada započinje i gradnja Gradine Rakitnica radi što bolje preglednosti okolice i mogućnosti sakrivanja stanovništva od neposrednih ratnih sukoba, pljački i otimačina. Od pada Skradina 1522. godine Vodicama je zaprijetila neposredna opasnost od Turaka. I takvo stanje protegnut će se kroz cijelo 16. i 17. stoljeće kada će se mnoge obitelji iz okolnih naselja doseliti u Vodice. Tada je započela izgradnja triju velikih kula i visokih bedema oko naselja uz obalu. Danas od fortifikacijskog sistema nije ostalo ništa, tek sjećanje najstarijih Vodičana na Pigin toranj srušen nakon Drugog svjetskog rata i Vrata od sela. Oko 1646. godine, Turci su snažno napali Srimu i Vodice. Srimari su nakon iscrpljujućih borbi pobjegli na Prvić, a turske snage utaborile su se u njihovom naselju. Sad su se Vodice našle u velikoj nevolji, turska Rakitnica iza leđa, turska Srima na istoku. Tijekom noći Šepurinjani su se brodovima potiho vratili u Vodice, zajedno sa Vodičanima kleknuli su ispred svoga svečenika fra Petra Mesalinića koji je u jednoj ruci držao raspelo, a u drugoj sablju, i zavapili božju pomoć od Gospe: "Majko naša, kraljice Rvata, čuvaj selo o ovoga rata!" Turci su u zoru napali sa 4000 konjanika iz pravca Srime i Okita pod vodstvom zloglasnog Ibrahim paše. Sreća, ili Nebo, poslali su trgovački brod Zadranina Daula Dota, da baš toga jutra doplovi do Vodica i u zadnji čas pripomogne izmućenim braniteljima otvorivši paljbu iz svojih brodskih topova po položajima Turaka. U toj su bici turske snage prepolovljene i oni više nikada nisu tako snažno napadali Vodice. Čak je A. Kačić Miošić opisao ovu bitku i nevjerojatnu hrabrost Vodičana u svojoj Pjesmarici.
Vodicama je često harala kuga, a najteže posljedice ostavila je ona iz 1649. godine kad su mnoge stare vodičke obitelji izumrle.

Slomom turskog carstva i oslobođenjem vodičkih polja, ponovno oživljava poljoprivreda, život se vraća u maslinike i vinograde. Još u 17. stoljeću Vodičani su bili poznati po proizvodnji izuzetno kvalitetnog maslinova ulja, vina i po izvrsnim višnjama. Kuriozitet je da su prodavali svoju pitku vodu po koju su stizali brodovi iz Zadra. Sve bolji uvjeti života uzrokuju širenje mjesta i preko gradskih zidina, te su sredinom 18. stoljeća Vodice imale 210 obitelji i 1404 stanovnika.

Nakon pada Mletačke republike Vodice su najprije došle u sustav habsburške monarhije, potom francuske imperije, a 1813. godine započelo je stoljetno razdoblje u sustavu Austro-ugarske carevine koje je trajalo do 1918. godine. Krajem 19. stoljeća u Vodicama ureduje pošta i telegraf, žandarmerijska stanica, financijski delegat, limena glazba i društvo Hrvatski sokol, Križarsko bratstvo sa svojim domom, težačka zadruga, lučko zastupništvo, i djetište. 1846. godine osniva se prva školska zgrada na obali. 1886. godine otvara se Hrvatska čitaonica koja pomaže prosvjećivanju stanovništva i oživljavanju hrvatske nacionalne svijesti. 1891. godine Vodice se odvajaju od općine Tisno i postaju samostalna općina. Prvi načelnik Općine Vodice, pod koju pripadaju naselja iz vodičkog zaleđa, pa i selo Tribunj sve do 1930. godine, bio je Srećko Čičin Šain.

Druga polovica 19. stoljeća obilježena je borbom za pohrvaćenjem mjesne uprave, što je uspjelo krajem stoljeća.

Krajem 19. stoljeća zadarski Novi list bilježi informaciju: «Vodice su među prvima u pokrajini po proizvodima, a u luci se godišnje ukrca 20.000 hl vina bez drugih proizvoda. Tu pristaje parobrod koji prevozi poštu osam puta tjedno.»

Sredinom 19. stoljeća Vodice imaju 1500, a početkom 20. stoljeća već 2500 žitelja.

Nakon raspada Austro-ugarske i po završetku Prvog svjetskog rata, Vodice su u sastavu Kraljevine Srba, Hrvata I Slovenaca, a 1941. godine Vodice okupiraju Talijani.

Drugi svjetski rat donio je Vodicama velika stradanja i progone od strane talijanskog okupatora što je podstaklo antifašističko raspoloženje i odlazak u antifašističku borbu. Vodičani su tijekom svoje burne povijesti vodili više bitaka za slobodu i neovisnost, i kao što su se 1646. godine masovno odazvali za obranu svojeg sela od najezde Turaka, i kao što su to isto učinili 1941. godine u borbi protiv fašističkog okupatora, tako su se masovno i odlučno odazvali u obranu svojih domova i domovine protiv srbočetničkog okupatora i konačno ostvarili stoljetni san o slobodi i neovisnosti. Odlukom Sabora Republike Hrvatske 1993. godine, nakon trideset godina, Vodice ponovo dobivaju Općinu, a 1997. godine dobile su status Grada.

TURIZAM
Malo je mjesta na Jadranu gdje se priroda tako raskošno i rasipno odužila čovjeku bogatstvom otoka i otočića, uvala, hridi i rtova, slikovitošću krajolika, bistrim plavim morem, ljepotom kamena, šuma primorskog bora, maslina, vinograda, , vrtova, bonace i maestrala.

Ipak, tu na kamenu i u kamenu, na škrtoj zemlji s mnogo truda, na prvom mjestu je čovjek, koji se tijekom svoje teške povijesti uspio održati i izboriti svoj život, onaj pravi dalmatinski čovjek s vedrom i čestitom dušom, jednostavan i gostoljubiv, pošten, radišan i dostojanstven.

Ranije orijentirani poljoprivredi i moru, stanovnici Vodica sve su se više okretali turizmu, da bi kroz desetljeća velikim zajedničkim društvenim naporima i ulaganjima stvorena materijalna i stručna osnova za još veći napredak turističkog gospodarstva, te je ova djelatnost prerasla u tradicionalno zanimanje. Presudnu ulogu su odigrala turistička društva u kojima su se okupili pravi vizionari i entuzijasti koji su gajili veliku ljubav prema svome mjestu, njegovu prosperitetu, ljubav prema turizmu i svojoj domovini.

Vodice su upravo jedan od najzornijih primjera pretvaranja nekadašnjeg težačkog sela u pravo turističko, mjesto koje se danas nalazi u katalozima brojnih stranih i domaćih putničkih agencija. Od pedeset slamarica na samom početku, pa do današnjih reprezentativnih hotela, turističkog naselja, apartmana, kampova, te drugih suvremenih objekata i pogodnosti. Od tri tisuće, do preko devetsto tisuća turističkih noćenja, trebalo je proći dug i naporan put rada i odricanja, uspona i padova, nerazumjevanja i zadovoljstva, lutanja, posrtanja i traženja rješenja, put trnovit, ali i višestruko koristan.

Vodice danas nude stotine komfornih, ugostiteljskih objekata, svakodnevna krstarenja brodovima i izleti autobusima, bogat kulturno-umjetnički život. Gostima je na raspolaganju tisuće ležaja u privatnim sobama, apartmanima, vilama, autokampovima i samostalnim hotelskim kompleksima. U centru Vodica nalazi se velika marina sa svim pratećim sadržajima te sa više od 400 vezova za prihvat nautičara. Beskrajne pješčane, šljunčane, betonske i stjenovite plaže, duga šetnica uz more, bogati sportsko-rekreativni programi, kao i sve vrste sportova na vodi, zadovoljit će ukus svakog posjetitelja. Ali i okus, kušajući vodičko desertno vino maraština ili uživajući u specijalitetima brojnih restauracija i konoba. A noćni klubovi i diskoteke pružit će zabavu do svitanja.

Obiljem sadržaja i istančanim osjećajem Vodičana prema turizmu, ugostiteljstvu te uređenju i zaštiti okoliša, Vodice redovito osvajaju najviše ocjene.
...
(1856) 21.06.'24 | 18.06.'24 | 14.06.'24 | 11.06.'24 | 10.06.'24 | 06.06.'24 | 31.05.'24 | 17.05.'24 | 15.05.'24 | 08.05.'24 | 30.04.'24 | 26.04.'24 | 18.04.'24 | 16.04.'24 | 05.04.'24 | 28.03.'24 | 27.03.'24 | 25.03.'24 | 21.03.'24 | 23.02.'24 | 22.01.'24 | 12.01.'24 | 10.01.'24 | 09.01.'24 | 08.01.'24 | 27.12.'23 | 22.12.'23 | 21.12.'23 | 14.12.'23 | 13.12.'23 | 28.11.'23 | 27.11.'23 | 16.11.'23 | 15.11.'23 | 30.10.'23 | 26.10.'23 | 24.10.'23 | 17.10.'23 | 11.10.'23 | 10.10.'23 | 20.09.'23 | 19.09.'23 | 08.09.'23 | 30.08.'23 | 25.08.'23 | 24.08.'23 | 23.08.'23 | 21.08.'23 | 11.08.'23 | 09.08.'23 | 08.08.'23 | 07.08.'23 | 02.08.'23 | 20.07.'23 | 19.07.'23 | 13.07.'23 | 12.07.'23 | 05.07.'23 | 03.07.'23 | 29.06.'23 | 27.06.'23 | 26.06.'23 | 23.06.'23 | 21.06.'23 | 19.06.'23 | 16.06.'23 | 14.06.'23 | 09.06.'23 | 31.05.'23 | 26.05.'23 | 23.05.'23 | 19.05.'23 | 15.05.'23 | 11.05.'23 | 10.05.'23 | 05.05.'23 | 03.05.'23 | 13.04.'23 | 12.04.'23 | 11.04.'23 | 31.03.'23 | 30.03.'23 | 08.03.'23 | 06.03.'23 | 03.03.'23 | 02.03.'23 | 01.03.'23 | 22.02.'23 | 13.02.'23 | 10.02.'23 | 09.02.'23 | 08.02.'23 | 07.02.'23 | 06.02.'23 | 03.02.'23 | 24.01.'23 | 19.01.'23 | 11.01.'23 | 04.01.'23 | 29.12.'22 | 27.12.'22 | 22.12.'22 | 16.12.'22 | 23.11.'22 | 15.11.'22 | 25.10.'22 | 17.10.'22 | 13.10.'22 | 12.10.'22 | 11.10.'22 | 07.10.'22 | 29.09.'22 | 22.09.'22 | 20.09.'22 | 19.09.'22 | 16.09.'22 | 14.09.'22 | 31.08.'22 | 29.08.'22 | 26.08.'22 | 25.08.'22 | 24.08.'22 | 04.08.'22 | 29.07.'22 | 27.07.'22 | 26.07.'22 | 25.07.'22 | 13.07.'22 | 12.07.'22 | 11.07.'22 | 07.07.'22 | 06.07.'22 | 05.07.'22 | 30.06.'22 | 23.06.'22 | 21.06.'22 | 20.06.'22 | 10.06.'22 | 09.06.'22 | 08.06.'22 | 02.06.'22 | 01.06.'22 | 31.05.'22 | 27.05.'22 | 25.05.'22 | 24.05.'22 | 23.05.'22 | 20.05.'22 | 11.05.'22 | 10.05.'22 | 09.05.'22 | 06.05.'22 | 05.05.'22 | 03.05.'22 | 02.05.'22 | 29.04.'22 | 26.04.'22 | 21.04.'22 | 20.04.'22 | 19.04.'22 | 07.04.'22 | 06.04.'22 | 29.03.'22 | 25.03.'22 | 24.03.'22 | 21.03.'22 | 11.03.'22 | 10.03.'22 | 09.03.'22 | 04.03.'22 | 28.02.'22 | 24.02.'22 | 23.02.'22 | 22.02.'22 | 16.02.'22 | 09.02.'22 | 08.02.'22 | 07.02.'22 | 01.02.'22 | 27.01.'22 | 12.01.'22 | 27.12.'21 | 21.12.'21 | 15.12.'21 | 14.12.'21 | 09.12.'21 | 08.12.'21 | 03.12.'21 | 02.12.'21 | 25.11.'21 | 24.11.'21 | 19.11.'21 | 16.11.'21 | 12.11.'21 | 11.11.'21 | 10.11.'21 | 05.11.'21 | 04.11.'21 | 15.10.'21 | 14.10.'21 | 13.10.'21 | 11.10.'21 | 08.10.'21 | 04.10.'21 | 01.10.'21 | 30.09.'21 | 28.09.'21 | 17.09.'21 | 16.09.'21 | 10.09.'21 | 09.09.'21 | 08.09.'21 | 07.09.'21 | 01.09.'21 | 27.08.'21 | 17.08.'21 | 16.08.'21 | 11.08.'21 | 06.08.'21 | 03.08.'21 | 28.07.'21 | 21.07.'21 | 14.07.'21 | 13.07.'21 | 12.07.'21 | 07.07.'21 | 05.07.'21 | 02.07.'21 | 30.06.'21 | 29.06.'21 | 28.06.'21 | 25.06.'21 | 24.06.'21 | 23.06.'21 | 16.06.'21 | 15.06.'21 | 14.06.'21 | 11.06.'21 | 09.06.'21 | 08.06.'21 | 07.06.'21 | 04.06.'21 | 01.06.'21 | 31.05.'21 | 27.05.'21 | 26.05.'21 | 25.05.'21 | 17.05.'21 | 13.05.'21 | 12.05.'21 | 11.05.'21 | 03.05.'21 | 20.04.'21 | 16.04.'21 | 15.04.'21 | 14.04.'21 | 09.04.'21 | 02.04.'21 | 01.04.'21 | 25.03.'21 | 24.03.'21 | 19.03.'21 | 12.03.'21 | 10.03.'21 | 22.02.'21 | 10.02.'21 | 04.02.'21 | 13.01.'21 | 04.01.'21 | 31.12.'20 | 24.12.'20 | 17.12.'20 | 09.12.'20 | 08.12.'20 | 30.11.'20 | 27.11.'20 | 24.11.'20 | 17.11.'20 | 02.11.'20 | 15.10.'20 | 14.10.'20 | 13.10.'20 | 07.10.'20 | 06.10.'20 | 01.10.'20 | 30.09.'20 | 24.09.'20 | 14.09.'20 | 08.09.'20 | 04.09.'20 | 31.08.'20 | 10.08.'20 | 07.08.'20 | 04.08.'20 | 30.07.'20 | 29.07.'20 | 28.07.'20 | 27.07.'20 | 08.07.'20 | 07.07.'20 | 30.06.'20 | 26.06.'20 | 25.06.'20 | 18.06.'20 | 15.06.'20 | 04.06.'20 | 03.06.'20 | 01.06.'20 | 20.05.'20 | 15.05.'20 | 13.05.'20 | 12.05.'20 | 11.05.'20 | 04.05.'20 | 28.04.'20 | 20.04.'20 | 14.04.'20 | 10.04.'20 | 07.04.'20 | 06.04.'20 | 30.03.'20 | 25.03.'20 | 24.03.'20 | 23.03.'20 | 20.03.'20 | 18.03.'20 | 16.03.'20 | 12.03.'20 | 11.03.'20 | 10.03.'20 | 05.03.'20 | 04.03.'20 | 03.03.'20 | 28.02.'20 | 27.02.'20 | 27.12.'19 | 24.12.'19 | 20.12.'19 | 16.12.'19 | 11.12.'19 | 04.12.'19 | 25.11.'19 | 20.11.'19 | 19.11.'19 | 13.11.'19 | 12.11.'19 | 31.10.'19 | 17.10.'19 | 16.10.'19 | 15.10.'19 | 10.10.'19 | 24.09.'19 | 17.09.'19 | 09.09.'19 | 03.09.'19 | 29.08.'19 | 27.08.'19 | 06.08.'19 | 26.07.'19 | 25.07.'19 | 15.07.'19 | 10.07.'19 | 28.06.'19 | 27.06.'19 | 24.06.'19 | 17.06.'19 | 13.06.'19 | 12.06.'19 | 10.06.'19 | 07.06.'19 | 05.06.'19 | 03.06.'19 | 28.05.'19 | 24.05.'19 | 22.05.'19 | 20.05.'19 | 14.05.'19 | 10.05.'19 | 09.05.'19 | 08.05.'19 | 03.05.'19 | 02.05.'19 | 26.04.'19 | 19.04.'19 | 18.04.'19 | 17.04.'19 | 10.04.'19 | 09.04.'19 | 03.04.'19 | 02.04.'19 | 18.03.'19 | 15.03.'19 | 14.03.'19 | 12.03.'19 | 11.03.'19 | 07.03.'19 | 04.03.'19 | 01.03.'19 | 20.02.'19 | 18.02.'19 | 14.02.'19 | 12.02.'19 | 11.02.'19 | 08.02.'19 | 31.01.'19 | 30.01.'19 | 21.01.'19 | 17.01.'19 | 09.01.'19 | 08.01.'19 | 04.01.'19 | 21.12.'18 | 19.12.'18 | 12.12.'18 | 11.12.'18 | 07.12.'18 | 06.12.'18 | 05.12.'18 | 04.12.'18 | 29.11.'18 | 27.11.'18 | 26.11.'18 | 23.11.'18 | 22.11.'18 | 21.11.'18 | 20.11.'18 | 16.11.'18 | 15.11.'18 | 14.11.'18 | 12.11.'18 | 09.11.'18 | 31.10.'18 | 30.10.'18 | 19.10.'18 | 16.10.'18 | 12.10.'18 | 11.10.'18 | 05.10.'18 | 04.10.'18 | 28.09.'18 | 27.09.'18 | 26.09.'18 | 14.09.'18 | 13.09.'18 | 10.09.'18 | 07.09.'18 | 30.08.'18 | 29.08.'18 | 21.08.'18 | 06.08.'18 | 03.08.'18 | 02.08.'18 | 31.07.'18 | 27.07.'18 | 25.07.'18 | 20.07.'18 | 10.07.'18 | 05.07.'18 | 03.07.'18 | 02.07.'18 | 29.06.'18 | 27.06.'18 | 22.06.'18 | 20.06.'18 | 19.06.'18 | 15.06.'18 | 14.06.'18 | 08.06.'18 | 07.06.'18 | 06.06.'18 | 04.06.'18 | 01.06.'18 | 30.05.'18 | 29.05.'18 | 28.05.'18 | 25.05.'18 | 24.05.'18 | 23.05.'18 | 21.05.'18 | 18.05.'18 | 17.05.'18 | 16.05.'18 | 10.05.'18 | 07.05.'18 | 03.05.'18 | 02.05.'18 | 26.04.'18 | 24.04.'18 | 23.04.'18 | 19.04.'18 | 18.04.'18 | 12.04.'18 | 11.04.'18 | 06.04.'18 | 05.04.'18 | 03.04.'18 | 27.03.'18 | 23.03.'18 | 22.03.'18 | 21.03.'18 | 20.03.'18 | 19.03.'18 | 09.03.'18 | 08.03.'18 | 07.03.'18 | 06.03.'18 | 01.03.'18 | 28.02.'18 | 27.02.'18 | 26.02.'18 | 23.02.'18 | 22.02.'18 | 21.02.'18 | 15.02.'18 | 14.02.'18 | 09.02.'18 | 08.02.'18 | 05.01.'18 | 04.01.'18 | 29.12.'17 | 27.12.'17 | 22.12.'17 | 21.12.'17 | 20.12.'17 | 18.12.'17 | 15.12.'17 | 14.12.'17 | 13.12.'17 | 12.12.'17 | 11.12.'17 | 07.12.'17 | 06.12.'17 | 01.12.'17 | 28.11.'17 | 24.11.'17 | 23.11.'17 | 22.11.'17 | 21.11.'17 | 20.11.'17 | 17.11.'17 | 16.11.'17 | 15.11.'17 | 14.11.'17 | 10.11.'17 | 09.11.'17 | 08.11.'17 | 07.11.'17 | 06.11.'17 | 03.11.'17 | 02.11.'17 | 27.10.'17 | 26.10.'17 | 25.10.'17 | 20.10.'17 | 19.10.'17 | 18.10.'17 | 17.10.'17 | 13.10.'17 | 12.10.'17 | 11.10.'17 | 10.10.'17 | 09.10.'17 | 06.10.'17 | 05.10.'17 | 04.10.'17 | 03.10.'17 | 29.09.'17 | 25.09.'17 | 22.09.'17 | 21.09.'17 | 15.09.'17 | 14.09.'17 | 11.09.'17 | 08.09.'17 | 07.09.'17 | 06.09.'17 | 05.09.'17 | 04.09.'17 | 31.08.'17 | 30.08.'17 | 29.08.'17 | 28.08.'17 | 25.08.'17 | 21.08.'17 | 18.08.'17 | 14.08.'17 | 11.08.'17 | 10.08.'17 | 09.08.'17 | 07.08.'17 | 04.08.'17 | 03.08.'17 | 01.08.'17 | 31.07.'17 | 26.07.'17 | 25.07.'17 | 20.07.'17 | 17.07.'17 | 14.07.'17 | 13.07.'17 | 12.07.'17 | 11.07.'17 | 10.07.'17 | 07.07.'17 | 06.07.'17 | 04.07.'17 | 03.07.'17 | 30.06.'17 | 29.06.'17 | 28.06.'17 | 27.06.'17 | 26.06.'17 | 23.06.'17 | 19.06.'17 | 16.06.'17 | 13.06.'17 | 09.06.'17 | 08.06.'17 | 07.06.'17 | 06.06.'17 | 05.06.'17 | 02.06.'17 | 01.06.'17 | 30.05.'17 | 26.05.'17 | 25.05.'17 | 24.05.'17 | 23.05.'17 | 22.05.'17 | 19.05.'17 | 18.05.'17 | 17.05.'17 | 15.05.'17 | 12.05.'17 | 11.05.'17 | 10.05.'17 | 09.05.'17 | 05.05.'17 | 03.05.'17 | 28.04.'17 | 27.04.'17 | 25.04.'17 | 24.04.'17 | 21.04.'17 | 20.04.'17 | 18.04.'17 | 14.04.'17 | 13.04.'17 | 12.04.'17 | 11.04.'17 | 10.04.'17 | 07.04.'17 | 06.04.'17 | 05.04.'17 | 04.04.'17 | 31.03.'17 | 30.03.'17 | 29.03.'17 | 28.03.'17 | 27.03.'17 | 24.03.'17 | 23.03.'17 | 22.03.'17 | 20.03.'17 | 17.03.'17 | 16.03.'17 | 15.03.'17 | 14.03.'17 | 13.03.'17 | 10.03.'17 | 09.03.'17 | 08.03.'17 | 07.03.'17 | 06.03.'17 | 03.03.'17 | 02.03.'17 | 01.03.'17 | 28.02.'17 | 24.02.'17 | 23.02.'17 | 22.02.'17 | 20.02.'17 | 17.02.'17 | 16.02.'17 | 15.02.'17 | 14.02.'17 | 10.02.'17 | 09.02.'17 | 08.02.'17 | 02.02.'17 | 01.02.'17 | 31.01.'17 | 27.01.'17 | 26.01.'17 | 25.01.'17 | 24.01.'17 | 20.01.'17 | 03.01.'17 | 02.01.'17 | 30.12.'16 | 29.12.'16 | 28.12.'16 | 27.12.'16 | 23.12.'16 | 22.12.'16 | 21.12.'16 | 20.12.'16 | 19.12.'16 | 16.12.'16 | 15.12.'16 | 14.12.'16 | 12.12.'16 | 09.12.'16 | 08.12.'16 | 07.12.'16 | 06.12.'16 | 05.12.'16 | 02.12.'16 | 01.12.'16 | 30.11.'16 | 29.11.'16 | 28.11.'16 | 25.11.'16 | 23.11.'16 | 22.11.'16 | 18.11.'16 | 17.11.'16 | 16.11.'16 | 11.11.'16 | 10.11.'16 | 09.11.'16 | 08.11.'16 | 07.11.'16 | 04.11.'16 | 03.11.'16 | 02.11.'16 | 27.10.'16 | 26.10.'16 | 25.10.'16 | 21.10.'16 | 20.10.'16 | 19.10.'16 | 17.10.'16 | 14.10.'16 | 13.10.'16 | 12.10.'16 | 10.10.'16 | 07.10.'16 | 06.10.'16 | 05.10.'16 | 03.10.'16 | 30.09.'16 | 29.09.'16 | 28.09.'16 | 27.09.'16 | 26.09.'16 | 23.09.'16 | 22.09.'16 | 21.09.'16 | 20.09.'16 | 19.09.'16 | 15.09.'16 | 14.09.'16 | 13.09.'16 | 12.09.'16 | 04.08.'16 | 03.08.'16 | 01.08.'16 | 29.07.'16 | 28.07.'16 | 27.07.'16 | 26.07.'16 | 25.07.'16 | 22.07.'16 | 21.07.'16 | 20.07.'16 | 19.07.'16 | 18.07.'16 | 15.07.'16 | 14.07.'16 | 13.07.'16 | 12.07.'16 | 11.07.'16 | 08.07.'16 | 07.07.'16 | 06.07.'16 | 05.07.'16 | 04.07.'16 | 01.07.'16 | 28.06.'16 | 27.06.'16 | 24.06.'16 | 23.06.'16 | 21.06.'16 | 17.06.'16 | 16.06.'16 | 15.06.'16 | 14.06.'16 | 13.06.'16 | 10.06.'16 | 09.06.'16 | 08.06.'16 | 07.06.'16 | 03.06.'16 | 02.06.'16 | 01.06.'16 | 31.05.'16 | 30.05.'16 | 27.05.'16 | 25.05.'16 | 24.05.'16 | 23.05.'16 | 20.05.'16 | 19.05.'16 | 18.05.'16 | 17.05.'16 | 16.05.'16 | 13.05.'16 | 12.05.'16 | 11.05.'16 | 10.05.'16 | 09.05.'16 | 06.05.'16 | 05.05.'16 | 04.05.'16 | 03.05.'16 | 02.05.'16 | 29.04.'16 | 28.04.'16 | 27.04.'16 | 26.04.'16 | 25.04.'16 | 22.04.'16 | 21.04.'16 | 20.04.'16 | 19.04.'16 | 18.04.'16 | 15.04.'16 | 14.04.'16 | 13.04.'16 | 12.04.'16 | 11.04.'16 | 08.04.'16 | 07.04.'16 | 06.04.'16 | 05.04.'16 | 04.04.'16 | 01.04.'16 | 31.03.'16 | 30.03.'16 | 29.03.'16 | 25.03.'16 | 24.03.'16 | 23.03.'16 | 22.03.'16 | 21.03.'16 | 18.03.'16 | 17.03.'16 | 16.03.'16 | 15.03.'16 | 14.03.'16 | 11.03.'16 | 10.03.'16 | 09.03.'16 | 08.03.'16 | 07.03.'16 | 04.03.'16 | 03.03.'16 | 02.03.'16 | 01.03.'16 | 29.02.'16 | 26.02.'16 | 25.02.'16 | 24.02.'16 | 23.02.'16 | 22.02.'16 | 19.02.'16 | 18.02.'16 | 17.02.'16 | 16.02.'16 | 15.02.'16 | 12.02.'16 | 11.02.'16 | 10.02.'16 | 09.02.'16 | 08.02.'16 | 05.02.'16 | 04.02.'16 | 03.02.'16 | 02.02.'16 | 01.02.'16 | 29.01.'16 | 28.01.'16 | 27.01.'16 | 26.01.'16 | 25.01.'16 | 19.01.'16 | 18.01.'16 | 15.01.'16 | 14.01.'16 | 12.01.'16 | 11.01.'16 | 08.01.'16 | 07.01.'16 | 05.01.'16 | 04.01.'16 | 31.12.'15 | 30.12.'15 | 29.12.'15 | 28.12.'15 | 24.12.'15 | 23.12.'15 | 22.12.'15 | 21.12.'15 | 18.12.'15 | 17.12.'15 | 16.12.'15 | 15.12.'15 | 14.12.'15 | 11.12.'15 | 10.12.'15 | 09.12.'15 | 08.12.'15 | 30.11.'15 | 27.11.'15 | 26.11.'15 | 25.11.'15 | 24.11.'15 | 23.11.'15 | 20.11.'15 | 19.11.'15 | 18.11.'15 | 17.11.'15 | 16.11.'15 | 13.11.'15 | 12.11.'15 | 11.11.'15 | 10.11.'15 | 09.11.'15 | 05.11.'15 | 04.11.'15 | 03.11.'15 | 02.11.'15 | 30.10.'15 | 29.10.'15 | 28.10.'15 | 23.10.'15 | 21.10.'15 | 19.10.'15 | 16.10.'15 | 15.10.'15 | 12.10.'15 | 09.10.'15 | 07.10.'15 | 06.10.'15 | 05.10.'15 | 02.10.'15 | 01.10.'15 | 30.09.'15 | 29.09.'15 | 28.09.'15 | 25.09.'15 | 24.09.'15 | 23.09.'15 | 22.09.'15 | 21.09.'15 | 18.09.'15 | 17.09.'15 | 16.09.'15 | 10.09.'15 | 09.09.'15 | 08.09.'15 | 07.09.'15 | 04.09.'15 | 03.09.'15 | 02.09.'15 | 01.09.'15 | 28.08.'15 | 27.08.'15 | 26.08.'15 | 21.08.'15 | 20.08.'15 | 18.08.'15 | 17.08.'15 | 14.08.'15 | 13.08.'15 | 11.08.'15 | 10.08.'15 | 07.08.'15 | 06.08.'15 | 04.08.'15 | 03.08.'15 | 31.07.'15 | 30.07.'15 | 29.07.'15 | 28.07.'15 | 27.07.'15 | 24.07.'15 | 23.07.'15 | 21.07.'15 | 20.07.'15 | 17.07.'15 | 16.07.'15 | 15.07.'15 | 14.07.'15 | 13.07.'15 | 10.07.'15 | 09.07.'15 | 03.07.'15 | 02.07.'15 | 29.06.'15 | 26.06.'15 | 24.06.'15 | 23.06.'15 | 19.06.'15 | 18.06.'15 | 15.06.'15 | 12.06.'15 | 09.06.'15 | 08.06.'15 | 05.06.'15 | 03.06.'15 | 02.06.'15 | 01.06.'15 | 29.05.'15 | 28.05.'15 | 27.05.'15 | 26.05.'15 | 25.05.'15 | 22.05.'15 | 21.05.'15 | 20.05.'15 | 19.05.'15 | 18.05.'15 | 15.05.'15 | 14.05.'15 | 13.05.'15 | 12.05.'15 | 11.05.'15 | 08.05.'15 | 07.05.'15 | 06.05.'15 | 05.05.'15 | 04.05.'15 | 30.04.'15 | 29.04.'15 | 28.04.'15 | 27.04.'15 | 24.04.'15 | 23.04.'15 | 22.04.'15 | 21.04.'15 | 20.04.'15 | 17.04.'15 | 16.04.'15 | 15.04.'15 | 14.04.'15 | 10.04.'15 | 09.04.'15 | 08.04.'15 | 03.04.'15 | 02.04.'15 | 01.04.'15 | 31.03.'15 | 30.03.'15 | 23.03.'15 | 20.03.'15 | 19.03.'15 | 18.03.'15 | 17.03.'15 | 13.03.'15 | 12.03.'15 | 11.03.'15 | 10.03.'15 | 09.03.'15 | 06.03.'15 | 05.03.'15 | 04.03.'15 | 03.03.'15 | 02.03.'15 | 27.02.'15 | 26.02.'15 | 25.02.'15 | 24.02.'15 | 20.02.'15 | 19.02.'15 | 18.02.'15 | 17.02.'15 | 13.02.'15 | 12.02.'15 | 11.02.'15 | 10.02.'15 | 06.02.'15 | 05.02.'15 | 04.02.'15 | 03.02.'15 | 02.02.'15 | 30.01.'15 | 29.01.'15 | 28.01.'15 | 27.01.'15 | 23.01.'15 | 22.01.'15 | 21.01.'15 | 20.01.'15 | 19.01.'15 | 16.01.'15 | 15.01.'15 | 14.01.'15 | 13.01.'15 | 31.12.'14 | 30.12.'14 | 24.12.'14 | 23.12.'14 | 22.12.'14 | 19.12.'14 | 18.12.'14 | 17.12.'14 | 16.12.'14 | 15.12.'14 | 12.12.'14 | 11.12.'14 | 10.12.'14 | 09.12.'14 | 08.12.'14 | 05.12.'14 | 04.12.'14 | 03.12.'14 | 02.12.'14 | 01.12.'14 | 28.11.'14 | 27.11.'14 | 26.11.'14 | 25.11.'14 | 24.11.'14 | 21.11.'14 | 19.11.'14 | 18.11.'14 | 17.11.'14 | 14.11.'14 | 13.11.'14 | 12.11.'14 | 11.11.'14 | 10.11.'14 | 07.11.'14 | 06.11.'14 | 05.11.'14 | 31.10.'14 | 30.10.'14 | 29.10.'14 | 28.10.'14 | 27.10.'14 | 23.10.'14 | 22.10.'14 | 21.10.'14 | 20.10.'14 | 17.10.'14 | 16.10.'14 | 15.10.'14 | 14.10.'14 | 13.10.'14 | 10.10.'14 | 09.10.'14 | 07.10.'14 | 30.09.'14 | 29.09.'14 | 26.09.'14 | 25.09.'14 | 24.09.'14 | 23.09.'14 | 22.09.'14 | 19.09.'14 | 18.09.'14 | 17.09.'14 | 16.09.'14 | 15.09.'14 | 12.09.'14 | 11.09.'14 | 10.09.'14 | 05.09.'14 | 04.09.'14 | 03.09.'14 | 29.08.'14 | 28.08.'14 | 27.08.'14 | 26.08.'14 | 25.08.'14 | 22.08.'14 | 21.08.'14 | 20.08.'14 | 19.08.'14 | 14.08.'14 | 13.08.'14 | 12.08.'14 | 11.08.'14 | 08.08.'14 | 07.08.'14 | 06.08.'14 | 04.08.'14 | 01.08.'14 | 30.07.'14 | 29.07.'14 | 28.07.'14 | 24.07.'14 | 23.07.'14 | 21.07.'14 | 18.07.'14 | 17.07.'14 | 15.07.'14 | 14.07.'14 | 11.07.'14 | 10.07.'14 | 09.07.'14 | 08.07.'14 | 04.07.'14 | 03.07.'14 | 02.07.'14 | 01.07.'14 | 30.06.'14 | 27.06.'14 | 26.06.'14 | 24.06.'14 | 23.06.'14 | 20.06.'14 | 18.06.'14 | 16.06.'14 | 13.06.'14 | 12.06.'14 | 11.06.'14 | 10.06.'14 | 09.06.'14 | 06.06.'14 | 05.06.'14 | 04.06.'14 | 03.06.'14 | 02.06.'14 | 30.05.'14 | 29.05.'14 | 28.05.'14 | 27.05.'14 | 26.05.'14 | 23.05.'14 | 22.05.'14 | 21.05.'14 | 20.05.'14 | 19.05.'14 | 16.05.'14 | 15.05.'14 | 14.05.'14 | 13.05.'14 | 12.05.'14 | 09.05.'14 | 08.05.'14 | 07.05.'14 | 02.05.'14 | 30.04.'14 | 29.04.'14 | 25.04.'14 | 24.04.'14 | 23.04.'14 | 22.04.'14 | 18.04.'14 | 17.04.'14 | 15.04.'14 | 11.04.'14 | 10.04.'14 | 09.04.'14 | 08.04.'14 | 07.04.'14 | 04.04.'14 | 03.04.'14 | 02.04.'14 | 01.04.'14 | 31.03.'14 | 28.03.'14 | 27.03.'14 | 26.03.'14 | 25.03.'14 | 24.03.'14 | 21.03.'14 | 20.03.'14 | 19.03.'14 | 18.03.'14 | 17.03.'14 | 14.03.'14 | 13.03.'14 | 12.03.'14 | 11.03.'14 | 10.03.'14 | 07.03.'14 | 06.03.'14 | 05.03.'14 | 04.03.'14 | 03.03.'14 | 28.02.'14 | 27.02.'14 | 26.02.'14 | 25.02.'14 | 24.02.'14 | 21.02.'14 | 20.02.'14 | 19.02.'14 | 18.02.'14 | 14.02.'14 | 13.02.'14 | 12.02.'14 | 11.02.'14 | 10.02.'14 | 07.02.'14 | 04.02.'14 | 03.02.'14 | 31.01.'14 | 30.01.'14 | 29.01.'14 | 28.01.'14 | 24.01.'14 | 23.01.'14 | 22.01.'14 | 21.01.'14 | 20.01.'14 | 17.01.'14 | 16.01.'14 | 15.01.'14 | 13.01.'14 | 10.01.'14 | 03.01.'14 | 02.01.'14 | 31.12.'13 | 30.12.'13 | 27.12.'13 | 24.12.'13 | 23.12.'13 | 20.12.'13 | 19.12.'13 | 18.12.'13 | 16.12.'13 | 13.12.'13 | 12.12.'13 | 10.12.'13 | 09.12.'13 | 06.12.'13 | 05.12.'13 | 04.12.'13 | 03.12.'13 | 29.11.'13 | 28.11.'13 | 27.11.'13 | 25.11.'13 | 22.11.'13 | 21.11.'13 | 20.11.'13 | 19.11.'13 | 18.11.'13 | 15.11.'13 | 14.11.'13 | 13.11.'13 | 12.11.'13 | 11.11.'13 | 08.11.'13 | 07.11.'13 | 06.11.'13 | 05.11.'13 | 04.11.'13 | 31.10.'13 | 30.10.'13 | 29.10.'13 | 28.10.'13 | 25.10.'13 | 24.10.'13 | 23.10.'13 | 21.10.'13 | 17.10.'13 | 16.10.'13 | 15.10.'13 | 14.10.'13 | 11.10.'13 | 10.10.'13 | 09.10.'13 | 07.10.'13 | 03.10.'13 | 02.10.'13 | 01.10.'13 | 27.09.'13 | 25.09.'13 | 24.09.'13 | 23.09.'13 | 20.09.'13 | 19.09.'13 | 18.09.'13 | 16.09.'13 | 13.09.'13 | 12.09.'13 | 10.09.'13 | 09.09.'13 | 06.09.'13 | 04.09.'13 | 03.09.'13 | 30.08.'13 | 29.08.'13 | 28.08.'13 | 27.08.'13 | 23.08.'13 | 21.08.'13 | 20.08.'13 | 14.08.'13 | 09.08.'13 | 08.08.'13 | 07.08.'13 | 06.08.'13 | 02.08.'13 | 01.08.'13 | 26.07.'13 | 25.07.'13 | 24.07.'13 | 23.07.'13 | 22.07.'13 | 16.07.'13 | 15.07.'13 | 12.07.'13 | 11.07.'13 | 10.07.'13 | 05.07.'13 | 04.07.'13 | 03.07.'13 | 02.07.'13 | 01.07.'13 | 28.06.'13 | 24.06.'13 | 21.06.'13 | 20.06.'13 | 19.06.'13 | 18.06.'13 | 17.06.'13 | 14.06.'13 | 13.06.'13 | 12.06.'13 | 11.06.'13 | 10.06.'13 | 07.06.'13 | 06.06.'13 | 05.06.'13 | 04.06.'13 | 31.05.'13 | 29.05.'13 | 28.05.'13 | 24.05.'13 | 23.05.'13 | 22.05.'13 | 21.05.'13 | 20.05.'13 | 17.05.'13 | 16.05.'13 | 15.05.'13 | 14.05.'13 | 13.05.'13 | 10.05.'13 | 09.05.'13 | 08.05.'13 | 07.05.'13 | 03.05.'13 | 02.05.'13 | 30.04.'13 | 26.04.'13 | 25.04.'13 | 24.04.'13 | 23.04.'13 | 22.04.'13 | 19.04.'13 | 18.04.'13 | 17.04.'13 | 16.04.'13 | 15.04.'13 | 12.04.'13 | 11.04.'13 | 10.04.'13 | 09.04.'13 | 05.04.'13 | 04.04.'13 | 03.04.'13 | 02.04.'13 | 28.03.'13 | 27.03.'13 | 26.03.'13 | 25.03.'13 | 22.03.'13 | 21.03.'13 | 20.03.'13 | 19.03.'13 | 18.03.'13 | 15.03.'13 | 14.03.'13 | 13.03.'13 | 12.03.'13 | 11.03.'13 | 08.03.'13 | 07.03.'13 | 06.03.'13 | 05.03.'13 | 01.03.'13 | 28.02.'13 | 27.02.'13 | 26.02.'13 | 22.02.'13 | 20.02.'13 | 18.02.'13 | 15.02.'13 | 14.02.'13 | 13.02.'13 | 12.02.'13 | 11.02.'13 | 08.02.'13 | 06.02.'13 | 05.02.'13 | 04.02.'13 | 01.02.'13 | 31.01.'13 | 30.01.'13 | 29.01.'13 | 28.01.'13 | 25.01.'13 | 24.01.'13 | 23.01.'13 | 22.01.'13 | 21.01.'13 | 18.01.'13 | 17.01.'13 | 16.01.'13 | 15.01.'13 | 08.01.'13 | 04.01.'13 | 03.01.'13 | 02.01.'13 | 31.12.'12 | 28.12.'12 | 27.12.'12 | 24.12.'12 | 21.12.'12 | 20.12.'12 | 19.12.'12 | 18.12.'12 | 17.12.'12 | 14.12.'12 | 13.12.'12 | 11.12.'12 | 07.12.'12 | 06.12.'12 | 05.12.'12 | 04.12.'12 | 03.12.'12 | 23.11.'12 | 22.11.'12 | 21.11.'12 | 20.11.'12 | 16.11.'12 | 15.11.'12 | 14.11.'12 | 13.11.'12 | 09.11.'12 | 08.11.'12 | 07.11.'12 | 06.11.'12 | 02.11.'12 | 31.10.'12 | 30.10.'12 | 29.10.'12 | 26.10.'12 | 25.10.'12 | 23.10.'12 | 22.10.'12 | 18.10.'12 | 17.10.'12 | 16.10.'12 | 11.10.'12 | 10.10.'12 | 09.10.'12 | 04.10.'12 | 03.10.'12 | 02.10.'12 | 01.10.'12 | 28.09.'12 | 27.09.'12 | 26.09.'12 | 25.09.'12 | 20.09.'12 | 19.09.'12 | 18.09.'12 | 14.09.'12 | 13.09.'12 | 12.09.'12 | 07.09.'12 | 06.09.'12 | 05.09.'12 | 04.09.'12 | 31.08.'12 | 30.08.'12 | 28.08.'12 | 24.08.'12 | 23.08.'12 | 21.08.'12 | 16.08.'12 | 14.08.'12 | 13.08.'12 | 10.08.'12 | 08.08.'12 | 07.08.'12 | 06.08.'12 | 03.08.'12 | 02.08.'12 | 01.08.'12 | 31.07.'12 | 27.07.'12 | 26.07.'12 | 25.07.'12 | 24.07.'12 | 20.07.'12 | 19.07.'12 | 17.07.'12 | 16.07.'12 | 12.07.'12 | 11.07.'12 | 09.07.'12 | 05.07.'12 | 04.07.'12 | 03.07.'12 | 29.06.'12 | 28.06.'12 | 27.06.'12 | 21.06.'12 | 20.06.'12 | 19.06.'12 | 15.06.'12 | 14.06.'12 | 13.06.'12 | 12.06.'12 | 11.06.'12 | 08.06.'12 | 06.06.'12 | 05.06.'12 | 01.06.'12 | 31.05.'12 | 30.05.'12 | 29.05.'12 | 28.05.'12 | 25.05.'12 | 24.05.'12 | 23.05.'12 | 22.05.'12 | 21.05.'12 | 18.05.'12 | 17.05.'12 | 16.05.'12 | 15.05.'12 | 10.05.'12 | 09.05.'12 | 08.05.'12 | 07.05.'12 | 03.05.'12 | 02.05.'12 | 30.04.'12 | 26.04.'12 | 25.04.'12 | 23.04.'12 | 20.04.'12 | 19.04.'12 | 18.04.'12 | 17.04.'12 | 13.04.'12 | 12.04.'12 | 11.04.'12 | 06.04.'12 | 05.04.'12 | 03.04.'12 | 02.04.'12 | 30.03.'12 | 29.03.'12 | 28.03.'12 | 27.03.'12 | 23.03.'12 | 22.03.'12 | 21.03.'12 | 19.03.'12 | 16.03.'12 | 15.03.'12 | 14.03.'12 | 13.03.'12 | 12.03.'12 | 08.03.'12 | 07.03.'12 | 06.03.'12 | 05.03.'12 | 02.03.'12 | 01.03.'12 | 29.02.'12 | 28.02.'12 | 27.02.'12 | 23.02.'12 | 22.02.'12 | 21.02.'12 | 20.02.'12 | 16.02.'12 | 15.02.'12 | 14.02.'12 | 10.02.'12 | 09.02.'12 | 08.02.'12 | 07.02.'12 | 06.02.'12 | 02.02.'12 | 01.02.'12 | 26.01.'12 | 25.01.'12 | 17.01.'12 | 16.01.'12 | 12.01.'12 | 11.01.'12 | 09.01.'12 | 05.01.'12 | 04.01.'12 | 03.01.'12 | 02.01.'12 | 30.12.'11 | 29.12.'11 | 28.12.'11 | 23.12.'11 | 22.12.'11 | 16.12.'11 | 14.12.'11 | 13.12.'11 | 09.12.'11 | 07.12.'11 | 05.12.'11 | 02.12.'11 | 01.12.'11 | 30.11.'11 | 29.11.'11 | 28.11.'11 | 25.11.'11 | 24.11.'11 | 23.11.'11 | 22.11.'11 | 21.11.'11 | 17.11.'11 | 16.11.'11 | 15.11.'11 | 11.11.'11 | 10.11.'11 | 09.11.'11 | 07.11.'11 | 04.11.'11 | 03.11.'11 | 31.10.'11 | 28.10.'11 | 27.10.'11 | 26.10.'11 | 21.10.'11 | 20.10.'11 | 19.10.'11 | 18.10.'11 | 17.10.'11 | 14.10.'11 | 13.10.'11 | 12.10.'11 | 11.10.'11 | 07.10.'11 | 06.10.'11 | 30.09.'11 | 29.09.'11 | 28.09.'11 | 27.09.'11 | 19.09.'11 | 16.09.'11 | 15.09.'11 | 14.09.'11 | 13.09.'11 | 12.09.'11 | 09.09.'11 | 08.09.'11 | 07.09.'11 | 06.09.'11 | 02.09.'11 | 31.08.'11 | 30.08.'11 | 29.08.'11 | 24.08.'11 | 23.08.'11 | 19.08.'11 | 18.08.'11 | 08.08.'11 | 04.08.'11 | 03.08.'11 | 02.08.'11 | 01.08.'11 | 28.07.'11 | 25.07.'11 | 22.07.'11 | 20.07.'11 | 19.07.'11 | 15.07.'11 | 13.07.'11 | 12.07.'11 | 11.07.'11 | 08.07.'11 | 07.07.'11 | 05.07.'11 | 30.06.'11 | 27.06.'11 | 21.06.'11 | 20.06.'11 | 15.06.'11 | 14.06.'11 | 13.06.'11 | 09.06.'11 | 08.06.'11 | 07.06.'11 | 03.06.'11 | 02.06.'11 | 01.06.'11 | 31.05.'11 | 30.05.'11 | 27.05.'11 | 25.05.'11 | 24.05.'11 | 23.05.'11 | 20.05.'11 | 19.05.'11 | 18.05.'11 | 17.05.'11 | 12.05.'11 | 10.05.'11 | 09.05.'11 | 06.05.'11 | 05.05.'11 | 29.04.'11 | 27.04.'11 | 22.04.'11 | 21.04.'11 | 19.04.'11 | 18.04.'11 | 14.04.'11 | 13.04.'11 | 12.04.'11 | 11.04.'11 | 08.04.'11 | 07.04.'11 | 31.03.'11 | 30.03.'11 | 29.03.'11 | 25.03.'11 | 24.03.'11 | 22.03.'11 | 18.03.'11 | 17.03.'11 | 16.03.'11 | 14.03.'11 | 08.03.'11 | 07.03.'11 |
Web: http://www.grad-vodice.hr/
Email Vodice  
  RSS Vodice  RSS  Facebook Vodice  Vodice  You Tube Vodice  channel/UCWB6avoREpsFSr0c6q3j7cg
© Svi materijali na ovom webu, izgled, i koncept su zaštićeni Zakonom o autorskom pravu. Prijenos dozvoljen isključivo uz naznaku 'kako prenosi Lokalna Hrvatska' / * statistički podaci korišteni iz biltena Državnog zavoda za statistiku (www.dzs.hr) / ** vremenska prognoza se preuzima direktno sa stranica Državnog Hidrometeorološkog zavoda hrvatske (www.dhmz.hr ) / *** vijesti JLS se preuzimaju sukladno Ugovoru Lokalne Hrvatske i pojedinih JLSa o sudjelovanju u projektu, autorsko pravo pripada pojedinim autorima / izdavač: Udruga Lokalna Hrvatska / oblikovanje: Davor Bačić / programiranje: Željko Erceg / projekt pokrenut MMIX / aktualni dizajn MMXIII/2013